miercuri, 19 ianuarie 2011

Piramida lui Maslow ... Hmmm , de ce tocmai piramida si nu un dreptunghi ?Trebuie sa fie ceva legat de numarul celor care constituie nivelele piramidei. Foarte multi la baza ( acolo , da , care au nevoie de mincare , haine ,casa ) .Apoi din acestia o parte care fac trecerea ( saltul? ) la nivelul urmator , dupa ce indeplinesc cerintele primei baze . Un numar mai mic ... Vei spune ca acest lucru e evident.Dar te-ai gindit ca in virf e doar un singur punct ? Si te-ai gindit ca reprezentarea primordiala A Celui Unic este punctul ? De ce steaua lui David e construita din sectiunile a doua piramide intersectate , una cu baza pe Pamint iar cealalta cu baza in Cer ? Si care este centrul de greutate al stelei ?Si cum se obtine matematic?
Poate mai stii din liceu ca integrala unei functii e o arie , integrala dubla a functiei e un volum iar integrala tripla e centru de greutate.
Poate ca te gindesti si la piramida masonica. Daca ai uitat-o cauta o bancnota de un dolar si priveste pe spatele ei .
Si poate acum cind citesti aceste rinduri te gindesti la www.blogger.com. Da , corect e cu . dupa com. Cine a gindit radacina Internetului nu e nicicum modest . Oare unde se afla in piramida lui Maslow ? Tu unde te afli catarat? Eu , prietene, sunt in marea masa a bazei , si inca ma gindesc la pustnicii care au gasit calea catre virf , o alta decit cea evidenta . O cautam impreuna ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu